17 nov

Wanneer uw kozijnen aan vervanging toe zijn, dan kunt u het beste kiezen voor nieuwe kozijnen met triple glas (driedubbel glas). Wilt u alleen het glas vervangen, dan is HR++ glas of driedubbel glas in de bestaande kozijnen een goede keuze. Isolerend glas is comfortabel en het bespaart een hoop energieverbruik. Daarbij is de maatregel op het moment extra interessant doordat er subsidie beschikbaar is en u gebruik kunt maken van 10% offertekorting.

Wilt u alleen het glas vervangen: kies driedubbel glas of HR++ glas

Gaat u enkel glas of ‘gewoon’ dubbel glas (thermopane) vervangen, dan zijn driedubbel glas en HR++ glas nu de standaard. Het is zonde om voor glas met een lagere isolatiewaarde te kiezen. Met triple glas en HR++ glas bespaart u veel meer energie dan met gewoon dubbel glas. Bovendien is het comfortabel: geen kou meer bij de ramen, geen condens aan de binnenkant van het raam en veel minder geluid van buiten. Meer informatie over het vervangen van beglazing

Wilt u de kozijnen vervangen? Kies meteen voor triple glas!

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor nieuwe kozijnen met triple glas en dubbele kierdichting. Daarmee heeft u in één klap de beste isolatie voor uw ramen. De meerkosten van triple glas vallen erg mee: ongeveer 20% meer dan kozijnen met HR++ glas. Kozijnen voor triple glas zijn er in alle materialen: hout, kunststof, aluminium of staal met thermische onderbreking. Meer informatie over het vervangen van kozijnen

Subsidie beschikbaar
Door de nieuwe subsidieregeling ‘Energiebesparing eigen huis’ is het aanbrengen van HR++ glas of triple glas nu extra aantrekkelijk: combineer je het met isolatie van je dak, gevel of vloer, dan krijg je ongeveer 20 % van de kosten terug. Bij triple glas kunt u bovendien subsidie voor nieuwe isolerende kozijnen!

10% offertekorting
Tiijdens de Duurzaam Bouwloket Warm Wonen Weken kunt u 10% offertekorting krijgen op het plaatsen van isolerend glas, als u een offerte aanvraagt via www.duurzaambouwloket.nl/warmwonenweken_isolatie.
Via deze link vindt u tevens meer informatie over de actievoorwaarden.